Behandlinger / Priser

Zoneterapi


En zoneterapibehandling er behagelig og har en afslappende og afbalancerende virkning.


Vores fødder rummer et komplet "kort" over hele kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Ved tryk/massage af reflekszonerne påvirkes kroppens naturlige processer, fjerner ubalancer og hjælper en belastet krop af med affaldstoffer.


Zoneterapi er godt på rigtig mange måder og kan afhjælpe b.la.: Hovedpine, migræne, stress, luftvejsproblemer, dårlig fordøjelse, forstoppelse/afføringsproblemer, vandladningsproblemer, hormonforstyrrelser og meget meget mere.

Inden behandlingen tager vi en uddybende snak om dine problematikker, så jeg kan spore mig ind på den helt rigtige behandling for dig.


Du behøver ikke at fejle noget for at få zoneterapi. Hvis du blot ønsker at gøre noget godt for dig selv og dit velbefindende, få mere energi og bringe din krop i balance, er denne behandlingsform den rigtige for dig.
60 min. 560,-B

#0609832BHotstonemassage

 

En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

Varme lavasten placeres på specielle punkter på din krop og samtidig masseres den øvrige del af kroppen med olie og varme lavasten.

 

Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i muskulaturen.

Under massagen kan du mærke hvordan musklerne afspændes, og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Rigtig godt for dig, der trænger til at slappe godt og grundigt af og lade dig "flyde hen". Perfekt til en dag, hvor du virkelig skal forkæle dig selv med noget rart. Mental afstressning og maximal nydelse for krop og sjæl.

60 min. helkrops hotstonemassage 625,-

90 min. helkrops hotstonemassage incl. zoneterapi 825,-

Massage

 

-hos Mejse gør jeg mit bedste for at matche dit behov. Det vil sige at jeg tilpasser min massage til netop de problemer eller behov du har.

 

Er du meget øm vil behandlingen tage udgangspunkt i afslappende massage, og jeg vil vurdere om det er bedre at starte behandlingen med zoneterapi og så efterfølgende massage. Har du svære infiltrationer, vil jeg ta mere fat for at få løsnet op.

 

Inden hver behandling tager vi en kort snak, så jeg ved hvad du har brug for. Massagen bliver også tilpasset løbende under behandlingen.

 

Er du GRAVID tilbyder jeg afspændende massage for hele kroppen, hvor jeg bruger en speciel "gravidpude", som gør at du kan ligge på maven selvom den strutter ud i luften:-)

 

30 min. fysiurgisk massage 360,-

45 min. fysiurgisk massage 460,-

60 min. fysiurgisk massage 560,-

45 min. afstressende massage 460,-

60 min. graviditetsmassage 560,-

60 min. kombibehandling (zoneterapi og massage) 560,-

90 min. kombibehandling (zoneterapi og massage) 725,-

 

 

 

v/ Mejse Vogt, Vestergade 39, 3. sal, 5000 Odense C, Tlf. 27 21 81 73, mejsebergo@gmail.com